
چگونه گوگل، اپل، فیسبوک و دیگران از دادههای شخصی شما استفاده میکنند؟ (اینفوگرافیک)
«هر نفسی که میکشی، هر قدمی که میزنی، من تو را نظارهگرم.» آهنگ معروف گروه پلیس شاید سرود شرکتهای بزرگ فناوری در دنیای امروز نیز باشد.
وقتی شما وارد اینترنت میشوید، بر روی وبسایتی کلیک میکنید یا واژهای را جستجو میکنید، غولهای فناوری از جمله گوگل، اپل، آمازون، فیسبوک و یاهو نظارهگر هستند. آنها علایق شما را ردیابی میکنند، درباره عادتهای آنلاین شما اطلاعات جمعآوری میکنند و پروفایلی برای شما ایجاد میکنند.
این اینفوگرافی، که توسط شرکت Baynote تهیه شده، نوع دادههای جمعآوری شده از سوی این پنج غول فناوری، شیوههای استفادهشده برای جمعآوری اطلاعات شخصی شما و چگونگی استفاده از این دادهها را نشان میدهد. این اینفوگرافی همچنین تعداد لغات سیاست حریم خصوصی هر شرکت را نشان میدهد، که به نوعی حاکی از پیچیدگی هر توافقنامه است.
(برای نمایش در ابعاد بزرگتر روی تصویر کلیک کنید)
منبع: Baynote
(140)
چه بیزنس شاعرانه ای! :v
در واقع دوستان منظورشون اینه که هر نفسی که فرو می رود ممد حیات ماست و چون بر می آید مفرح ذات ما!
سلام، میشه نام آهنگ گروه POLICE که اشاره کردید رو بگید؟ ممنون
سلام اسم آهنگ «Every Breath You Take» هست
خیلی ممنون!
سلام
ینی وقتی وب کم مک بوک خاموشه در واقع روشنه و داره اسکن چهره می کنه؟!
شناسایی چهره بر اساس تصاویری که شما در جاهایی مختلف مثلاً فیسبوک قرار دادید انجام میشه. البته سیاستهای حریم شخصی سطح دسترسی به اطلاعات رو مشخص میکنه و معمولاً این شما هستید که موقع ثبتنام با زدن تیک مربوط به این مورد به سرویسدهنده دسترسی میدید یا با تنظیمات امنیتی و حریم خصوص اکانت. در مورد وبکم هم این احتمال هک شدن توسط یه هکر وجود داره که فکر کنید وبکم خاموشه در صورتی که داره کار میکنه این جوری نیست که این شرکتا همچین کاری رو عملا انجام بدن. البته این جور موارد هم با رعایت مسائل امنیتی میشه تا حد زیادی جلوشو گرفت.